Τα Οφέλη Των Ωμών Λαχανικών Και Φρούτων

Εκτός από την κατανάλωση πολλών από τα θαυμάσια λαχανικά και τα φρούτα που κατοικούν στον πλανήτη μας, ο χυμός τους είναι εξίσου θρεπτικό και ικανοποιητικό. Η αποξήρανση των λαχανικών και των φρούτων μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια δυναμική γευστική θεραπεία, προκαλώντας τις γεύσεις σας να χορεύουν με αξεπέραστη απόλαυση.

φρούτα και λαχανικάΕάν είστε νέοι στο χυμό, σας προτείνω μόνο χυμό λαχανικά και φρούτα που σας αρέσει να τρώτε. Με το πέρασμα του χρόνου, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλα τρόφιμα καθώς και αυξημένες ποσότητες αυτών των τροφίμων.

Συμπυκνωμένα θρεπτικά συστατικά

Ως αφοσιωμένος χορτοφάγος, γνωρίζετε καλά τα οφέλη της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών καθημερινά. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι με το χυμό αυτών των νόστιμων φαγητών καταναλώνετε τα μέγιστα συμπυκνωμένα οφέλη των θρεπτικών ουσιών τους. Πως?

Απλά, όταν μαγειρεύετε τα τρόφιμα, χάνετε μέχρι και το 97% των θρεπτικών ουσιών τους. Αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια; Υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις και μέθοδοι για τη συλλογή, την αποθήκευση και το μαγείρεμα των τροφίμων, που θα ελαχιστοποιήσουν την απώλεια θρεπτικών ουσιών, αλλά αυτό είναι ένα άλλο άρθρο. Αρκεί να πείτε ότι ο χυμός των τροφίμων σας θα διατηρήσει σχεδόν 100%, αν όχι όλα, ανάλογα με ορισμένες περιστάσεις. Όταν από-χυμώνετε, παίρνετε ωμά λαχανικά και φρούτα για να κάνετε τη δουλειά. Επειδή ο χυμός δεν παράγει θερμότητα ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που προκαλεί θρεπτική απώλεια, καταναλώνετε υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών.

Ζωτικά θρεπτικά συστατικά

Υπάρχουν ορισμένα θρεπτικά συστατικά όπως ορισμένα αντιοξειδωτικά που κάνουν εξαιρετική δουλειά για την καταπολέμηση του καρκίνου του πνεύμονα, του εγκεφαλικού επεισοδίου και των καρδιακών παθήσεων Με το μαγείρεμα οπουδήποτε από το 74% έως το 97% αυτών των θρεπτικών ουσιών, κάνετε πραγματικά εσείς μια κακή υπηρεσία και μια πιθανώς θανατηφόρα σε αυτό.

Υπάρχουν και άλλα πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν επίσης την ασθένεια για λογαριασμό μας. Για να καταναλώσετε ολόκληρο το χωριό, αρχίστε το χυμό και το πίνετε σε τακτική βάση. Τα θρεπτικά συστατικά όπως το βήτα καροτένιο και άλλα καροτενοειδή κάνουν σπουδαία πράγματα, όπως η ενίσχυση του συστήματος ασυλίας σας.

λαχανικά και μεζούραΤο μυστήριο του πολτού

Είναι γνωστό ότι όταν φτιάχνετε χυμούς, ο πολτός παραμένει στον αποχυμωτή. Με τα χρόνια έχουν υπάρξει πολλές απόψεις για το τι κάνει με τον πολτό και γιατί. Από την απλή απόρριψή της σε άλλες γαστρονομικές χρήσεις για αυτό. Στην ουσία, αυτός ο πολτός περιέχει υψηλά επίπεδα ινών και πραγματικά δεν πρέπει να απορρίπτεται. Η ίνα έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα για να την απορρίψει τόσο εύκολα.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση πολτού σε τρόφιμα και άλλοι προτείνουν τη θέση κάποιου από τον πολτό πίσω στο χυμό για μεγαλύτερες ανταμοιβές υγείας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο πολτός λειτουργεί ως λίπασμα για τα καλά βακτήρια στο παχύ έντερο και αυτό είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα.

Ευχαριστώ για τα θρεπτικά συστατικά

Καλά! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις σχετικά με το χυμό από πολλούς διαφορετικούς εμπειρογνώμονες, αλλά ανεξάρτητα από τις διαφορές, όλοι μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα, ο χυμός, ανεξάρτητα από τη χρήση της μεθόδου, περιέχει πολύ περισσότερα θετικά από τις πολλές διαφορές και τις απόψεις που διαφέρουν οι ειδικοί.

Ο χυμός είναι καλή επιλογή στον σημερινό κόσμο των υποσιτιζόμενων σωμάτων και μυαλών. Ξεκινήστε το χυμό και κερδίστε τα πολλά θρεπτικά συστατικά που το σώμα σας ποθεί. Ένα θρεπτικό ενισχυμένο σώμα είναι σε θέση να αποτρέψει και να καταπολεμήσει διάφορες ασθένειες και ασθένειες που δέχονται επίθεση σε καθημερινή βάση.

Αφήστε μια απάντηση