Τα Μυστικά Της Διατροφής Πριν Αποκαλυφθούν

Το θέμα της διατροφής είναι αυτό που υπάρχει πάντα στη ζωή μας, ανεξάρτητα από το πού κατευθυνόμαστε. Είναι στα νέα, στα άρθρα περιοδικών, στο σχολείο, στο γραφείο του γιατρού σας, και μάλιστα είναι ένα σημαντικό θέμα για πολλά βιβλία.

Πιάτο με λαχανικάΜε τα χρόνια, έχουν παρουσιαστεί πολλές ιδέες για τη δομή της διατροφής σας ώστε να εξασφαλίζετε καλή κατάσταση υγείας. Το RDA που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση συνιστά ορισμένα ποσοστά θρεπτικών ουσιών που θεωρούνται υγιή πρότυπα για όλους τους ανθρώπους αυτής της χώρας.

Τώρα έχετε πολλούς επιστήμονες και ερευνητές που δηλώνουν ότι τα πρότυπα RDA είναι πολύ χαμηλά και πρέπει να αναθεωρηθούν ώστε να αντικατοπτρίζουν υψηλότερα ποσοστά θρεπτικών ουσιών. Υπάρχουν άλλοι επιστήμονες και γιατροί που ισχυρίζονται ότι βασίζονται στον τύπο του σώματός σας, θα πρέπει να τρώτε μόνο ορισμένα είδη τροφίμων, αποφεύγοντας παράλληλα άλλους.

Πολλοί υπάλληλοι υγείας συμβουλεύουν το κοινό να περιορίσει τη συνολική πρόσληψη λίπους σε ένα χαμηλό ποσοστό των συνολικών καθημερινών θερμίδων. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ισχυρίζονται ότι τρώει μια καλή μερίδα λίπους στη διατροφή είναι πραγματικά υγιής. Έτσι, ποιος είναι σωστός και τι συνιστά η υγιεινή διατροφή;

Πιστεύω ότι η κοινωνία έχει κάνει τη διατροφή πολύ πολύπλοκη. Προσπαθώντας να υπολογίσετε κάθε μεμονωμένη θερμίδα και κάθε εκατοστιαία αναλογία θρεπτικών ουσιών κάθε μέρα είναι λίγο υπερβολικά μη ρεαλιστική, πόσο μάλλον συγχέοντας. Πιστεύω ότι πρέπει να απλοποιήσουμε την πτυχή της διατροφής στη ζωή μας.

Πριν όμως το κάνουμε αυτό, πρέπει να κατανοήσουμε την πραγματική έννοια της διατροφής. Η διατροφή είναι οποιοδήποτε είδος ή ουσία τροφίμων που παρέχει στο σώμα ζωτικά θρεπτικά συστατικά που του επιτρέπουν να εκτελεί φυσιολογικές φυσιολογικές λειτουργίες.

Η διατροφή δεν αποτελεί είδη διατροφής που είτε καταστρέφουν το σώμα των θρεπτικών ουσιών είτε / και αυξάνουν την ενεργειακή δαπάνη από τον οργανισμό για να επεξεργαστούν αυτά τα είδη διατροφής. Η διατροφή από τα τρόφιμα θα πρέπει να παρέχει στο σώμα σας ζωτικές ενώσεις απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία και να μην απογυμνώνουν τα θρεπτικά συστατικά.

πιατέλα με φρούταΜε βάση τις διατροφικές συνήθειες πολλών ανθρώπων σήμερα, υπάρχουν πολλά είδη διατροφής και κατάστημα που αγόρασε συμπληρώματα τα οποία στην πραγματικότητα λίκνουν τα θρεπτικά συστατικά από το σώμα. Για να τρώτε πάρα πολλά από αυτά τα τρόφιμα ή / και να καταναλώνετε κακής ποιότητας συμπληρώματα θα αφήσει στην πραγματικότητα το σώμα σας λιγότερο θρεπτικό από ό, τι πριν τα φάγατε. Αυτό δεν έχει νόημα! Μια καλή αναλογία θα χρησιμεύσει για να εξηγήσει αυτή την έννοια.

Εικόνα εάν θα σας paycheck που λαμβάνετε από την εργασία. Τώρα, ας πούμε ότι κάθε φορά που παίρνετε το paycheck σας, πηγαίνετε στην τράπεζα και την καταθέτετε αμέσως. Όπως συμβαίνει συνήθως, όταν καταθέτετε την επιταγή στον τραπεζικό σας λογαριασμό, αντικατοπτρίζεται ως αύξηση της συνολικής αξίας του λογαριασμού.

Τώρα … φανταστείτε ότι κάθε φορά που καταθέτετε την επιταγή σας στην τράπεζα, αντί να προσθέτετε αξία στον λογαριασμό σας, μειώνει πραγματικά την αξία του λογαριασμού σας. Δεν θα σας άρεσε πολύ αυτό; Ωστόσο, αυτό συμβαίνει ακριβώς όταν τρώτε τρόφιμα που περιέχουν ελάχιστη ή καμία θρεπτική αξία.

Αφήστε μια απάντηση