Καλύτερη Διατροφή Είναι Αυτή Που Περιέχει Φυσικά Προϊόντα

Πατέρας και κόρηΤο ασβέστιο είναι το πιο άφθονο μεταλλικό άλας στο σώμα σας και είναι πολύ σημαντικό για την αποκατάσταση του οξέος που παράγεται με την κατανάλωση όξινων τροφίμων και τροφίμων περιέχουν πολύ λίγα ή καθόλου θρεπτικά συστατικά. Έτσι, αν κάποιος δεν λαμβάνει τις κατάλληλες ποσότητες ασβεστίου στη διατροφή του, τότε το σώμα θα πάρει τελικά αυτό που χρειάζεται από τα οστά και τα δόντια σας.

Αυτή είναι μια κατάσταση που κανείς δεν θέλει να είναι μέσα. Η λήψη ενός συμπληρώματος ασβεστίου δεν θα αποκαταστήσει αυτό κατάσταση. Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας κατάστημα αγόρασε συμπληρώματα ασβεστίου θα μπορούσε πραγματικά να επιδεινώσει αυτή την κατάσταση. Τα κύτταρα ΔΕΝ απορροφούν τα αποθηκευμένα συμπληρώματα επειδή είναι συνθετικά και δεν αναγνωρίζονται στο σώμα σας.

Στην περίπτωση που αγοράσετε ένα  συμπλήρωμα ασβεστίου σε αυτή την περίπτωση, θα επιδεινώσετε αυτή την ανεπάρκεια ασβεστίου επειδή το σώμα σας χρειάζεται τώρα να επεξεργαστεί αυτή τη μη αναγνωρίσιμη ένωση και θα χρησιμοποιήσει ζωτικής σημασίας τα θρεπτικά συστατικά κάνουν αυτό. Δεν έχει νόημα να τρώτε τρόφιμα που περιέχουν ήδη τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για σωστή πέψη και τα οποία τροφοδοτούν τα κύτταρα σας με τις ζωτικές ενώσεις που απαιτούν για την φυσιολογική φυσιολογική λειτουργία του σώματός σας;

Τα τρόφιμα όπως η πίτσα, τα χάμπουργκερ, τα hot dogs, τα πατάτες, τα πατατάκια, τα τυριά, τα σάντουιτς με κέτσαπ, τα ποτ τάρτες, τα μεταποιημένα δημητριακά, τα λευκά ψωμιά και πολλά κονσερβοποιημένα τρόφιμα περιέχουν ελάχιστες ή καθόλου πραγματικές θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για τα κύτταρα του σώματός σας.

Στη σύγχρονη εποχή, η ευκολία έχει προτεραιότητα έναντι της πραγματικής περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά των τροφίμων.

Οι άνθρωποι τείνουν να πηγαίνουν για τα είδη διατροφής που χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν. Σε αυτή την επιλογή για την ευκολία όμως, πολλοί άνθρωποι δεν θα λάβουν τις κατάλληλες ποσότητες θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη υγεία. Δεν μπορούν ποτέ να πάρουν την πραγματική διατροφή από κονσερβοποιημένα ή προ-φτιαγμένα τρόφιμα.

Η πραγματική διατροφή προέρχεται μόνο από ολόκληρα τρόφιμα που είναι κοντά στη φύση όσο το δυνατόν.

Ολόκληροι κόκκοι, φρούτα, όσπρια, λαχανικά, καρύδια, ρίζες, σπόροι, αυγά και αγνά έλαια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να λάβετε τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά που απαιτούν τα κύτταρα για βέλτιστη υγεία. Κατά την προετοιμασία ενός γεύματος, τρόφιμα το κύριο μέρος. Δεν χρειάζεται να στερήσετε τον εαυτό σας από τα αγαπημένα σας είδη διατροφής.

Κάποιος πρέπει απλώς να διαρθρώνει τη διατροφή τους με τρόπο που να λαμβάνει σε τακτική βάση ένα δίκαιο ποσό των πρώτων υλών. Φαγητό μόνο μερικά κομμάτια φρούτων και ένα ζευγάρι λαχανικά την ημέρα απλά δεν θα προμηθεύσει τα κύτταρα σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα για την κανονική λειτουργία.

Ποτήρια με χυμούςΗ καλύτερη δίαιτα

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν υπάρχει μια ειδική δίαιτα που ωφελεί όλους. Υπάρχουν πολλά βιβλία και προγράμματα που υποστηρίζουν ότι το σχήμα διατροφής τους είναι υγιές για όλους. Λέω ότι είστε ο μόνος που γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη διατροφή για εσάς. Κάθε άτομο έχει το δικό του μοναδικό μακιγιάζ του αίματος και τη γενετική του δομή.

Μια δίαιτα που εξυπηρετεί ένα άτομο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άλλο. Το μοναδικό του οργανισμού σας θα καθορίσει τι σας ταιριάζει καλύτερα. Μερικοί άνθρωποι κάνουν καλό φαγητό κρέας ενώ άλλοι κάνουν κακή όταν τρώνε κρέας. Μερικοί άνθρωποι κάνουν καλύτερα σε σπόρους και λαχανικά, ενώ άλλοι κάνουν καλύτερα με την κατανάλωση τυριών και άλλων τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε λίπη και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Είστε ο δικός σας κύριος και μόνο εσείς γνωρίζετε πώς αισθάνεστε αφού έχετε φάει ορισμένα τρόφιμα.

Η σύστασή μου είναι να πειραματιστείτε και να παρατηρήσετε τα είδη των τροφίμων που τρώτε και να καθορίσετε πώς νιώθετε. Για παράδειγμα, όταν τρώτε κρέας, πώς αισθάνεστε τις ώρες μετά; Νιώθετε ενεργητικός, ζωντανός και ισορροπημένος; Ή μήπως αισθάνεστε κουρασμένοι και έχετε δυσπεψία; Και πάλι, είστε ο κύριος του σώματός σας.

Αφήστε το σώμα και τα κύτταρα σας να σας πω ποια είναι η καλύτερη διατροφή για εσάς. Προτείνω να ακολουθήσετε μια ημερήσια αγωγή για όλους. Συμπληρώστε σε μια λίστα συστάσεις ανάλογα με τον τύπο του σώματός σας. Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε ότι χρειάζεστε κρέας στη διατροφή σας, τότε απλά προσθέστε κρέας σε αυτές τις συστάσεις. Εάν είστε ένας τύπος σιτηρών ή τυριού, προσθέστε αυτές τις τροφές. Για βέλτιστη Υγεία τρώτε 4 με 5 φρούτα την ημέρα. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σαν πολλά. Μπορείτε εύκολα να καταναλώσετε αυτό το πλήθος φρούτων ενσωματώνοντας smoothies στη διατροφή σας.

Με τον καιρό η νέα σας διατροφή θα σας δικαιώσει.

Αφήστε μια απάντηση